فهرست ها

همزمان با سالروز بزرگداشت خیام نیشابوری؛

نشست نقد و رونمایی از دو عنوان کتاب نویسندگان بومی برگزار گردید

رضا آدمیان، رییس کتابخانه مرکزی بجنورد، از برگزاری نشست نقد و رونمایی کتاب " چهارخط برای خوب زیستن: نگاهی نو به رباعیات و اندیشه خیام" نوشته یعقوب علی کرامتی و "با من از پاییز بگو" سروده مهین خادمی به مناسبت سالروز بزرگداشت خیام نیشابوری، با حضور نویسندگان، اساتید دانشگاه و دیگر علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی در محل آمفی تئاتر کتابخانه دهخدا خبر داد.

وی افزود: کتاب چهار خط برای خوب زیستن نگاهی نو به رباعیات و اندیشه شاعر نامی ایرانی خیام نیشابوری دارد. در بخشی از این کتاب می خوانیم:

"خیام، چگونه زیستن را در قالب رباعی به ما گوشزد می کند و هر یک از مسائل مهم زندگی را در چهار خط بیان می کند. من از رباعیات خیام به عنوان "چهارخطی های زندگی ساز" یاد میکنم. در شعر خیام، زندگی و مرگ موج می زند. در بیشتر رباعیاتش، استفاده درست از زندگی را یادآور می شود و در ادامه، مرگ را گوشزد می کند و می گوید: اگر می خواهید پشیمان نشوید، درست زندگی کنید و فرصت ها را از دست ندهید. بیشترین تاکیدی که خیام در رباعیات دارد، اغتنام فرصت و یادآوری مرگ است."

آدمیان گفت: کتاب دیگری که در این مراسم نقد و رونمایی شد، کتاب سرکار خانم مهین خادمی مجموع اشعار با عنوان " با من از پاییز بگو" بود. در مقدمه این کتاب که توسط دکتر محمدرضا سرسالاری نوشته شده می خوانیم:

"بانو مهین خادمی را از اولین قدمهای جدی شعری اش می شناسم و پیوسته او را شاعری در خال پیشرفت و علاقه مند به تعالی در شهر دیدم. خانم خادمی علاقه زیادی به سرایش از دغدغه ها و احساسات بانوانه دارد که در جای خود بسار محترم است ..."

در این نشست جناب آقای احسان سیدی زاده از نویسندگان سرشناس بجنوردی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود درباره این آثار ارزشمند پرداختند.

آدمیان در پایان افزود: کتابخانه مرکزی حمایت از نویسندگان بومی را یکی از رسالت های خود می داند و تلاش دارد با برگزاری این نشست ها از نویسندگان بومی حمایت معنوی کرده و در تبلیغ و ترویج آثار ارزشمند ایشان گامی موثر بردارد و نوجوانان و جوانان با استعداد این خطه را به امر نویسندگی ترغیب کند.

اخبار و اطلاعیه